tirsdag 13. august 2013

Siden sist...

  ..har det skjedd litt av hvert her hos oss, så blogging har det ikke vært tid til desverre. Men det skal jeg nå gjøre noe med.   

 Et prosjekt vi har hatt i sommer har vært og finne sofa til tv-kroken vår, en liten krok i stua som viste seg å bli litt vanskeligere å innrede enn vi hadde trodd. Pga en balkongdør  på den ene sida og åpning til gangen på den andre sida i dette hjørnet, har det vært helt håpløst å finne en sofa som er liten nok men allikevel stor nok. Så løsningen ble rett og slett å lage en skredder-snekret pallesofa og vi er veldig fornøyde med resultatet!Med hjul fra Biltema,gratis madrasser som mamma hadde tenkt å kaste, og masse puter(jeg hadde fra før) så ble den veldig billig. For ikke å glemme så er den utrolig behagelig også! *det liker jeg*
 
Etterhvert skal mamma være så snill og hjelpe meg med å sy trekk til madrassene da jeg er helt elendig på å sy madrasstrekk(Ja jeg har nemlig prøvd det før) mens mamma kan ALT! Og selvfølgelig skal jeg sy nye trekk til putene(nå er det mest tilfeldig fargekaos). Gleder meg til det prosjektet er ferdig også! 

 I sofaen på bilde så ser dere vårt nyeste tilskudd i familien vår, nemlig vår søsteste engelsk settervalp Zorro som vi hentet hjem til oss 13 juli!  Fineste Zorro-gutten vår, snill, leken og veldig veldig selskapsyk og glad i masse kos! Er han ikke søt?  


Jeg har så lenge jeg kan huske alltid vært redd for hunder, ja til og med livredd.. Men da min kjære samboer absolutt ville ha hund, så måtte jeg bare jobbe litt med den saken. Heldigvis så går det utrolig bra og Zorro har blitt en bestevenn! Hurra for det! 


|


Vi har også malt huset i sommer, med god hjelp fra min kjære mamma så har jobben gått fort. Det har vært godt med hjelp når en har en litt kranglete kropp for tida. Vi har fortsatt igjen bittelitt, men jeg måtte bare legge ut en liten smakebit av hvordan det blir, jeg er så glad for å endelig få vekk den lite pene rødfargen!  Jeg avslutter innlegget i dag med et bilde av ei nydelig orange lilje som plutselig dukket opp i hagen her om dagen!

                      Ha en finfin kveld!

Ps: Siste finish på flere prosjekter er under utførelse så jeg lover et nytt innlegg om ikke så altfor lenge.. Det blir så bra!

                         Klem Marianne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar